Samen (werken)

Verrassend  Verruimend  Vrij  Samen (werken)

Samenwerken serieus en met luchtigheid?

Elkaar horen, erkennen en effectief werken?

Een menselijke warme manier om te zeggen dat je het anders ziet?

Privé of werk?

Vraag je je af?

 • Hoe kan ik makkelijker communiceren met mijn partner/collega?
 • Wat gaat er in me om? Wat wil ik eigenlijk?
 • Hoe kan ik zeggen dat het ook gehoord wordt?
 • Hoe kan ik beter opkomen voor mezelf?
 • Ik weet niet goed raad met mijn boosheid?
 • Hoe kan ik nee zeggen?
 • Hoe kan ik met gedrag wat ik niet begrijp omgaan?
  (bijvoorbeeld, mensen met dementie)
 • Hoe kan ik gezond blijven in mijn werk?

MIJN WERKWIJZE

Graag wil ik je laten kennismaken met een manier van kijken, ervaren en communiceren waardoor ik ontroerd en geraakt word. Door de taal van het hart krijg ik een krachtig inzicht wanneer ik pijnlijke oordelen over mezelf of een ander heb, of wanneer een ander oordelen over mij heeft.

Vergroot het contact, begrip en verbinding met jezelf en in de relaties om je heen. Doordat je leert herkennen wat er zich in je afspeelt, je gevoelens en behoeften kunt benoemen en dat je die ook leert zien bij anderen. Hiervoor kun je verantwoordelijkheid nemen door daarnaar te handelen. Ik heb er veel aan gehad in mijn leven in verschillende rollen, werk als trainer/coach, collega, zus, dochter, vrouw van, vriendin, moeder, …

In de workshops/trainingen wissel ik theorie en praktijk met elkaar af. Je maakt al oefenend met eigen onderwerpen, kennis met ‘de taal van het hart’ door voor datgene wat na aan jouw hart ligt in taal te kunnen uitdrukken.

Samenwerkingspartner

Ik ben blij een onderdeel van het trainersteam van Ai-opener ben. Op deze wijze verwezenlijk ik een deel van mijn droom, namelijk om bij te dragen aan vrede, denk aan innerlijke flow/rust/vrede, denk aan gesprekken waarin ruimte ontstaat door verbinding. Omdat we gezamenlijk meer mensen  met ‘Verbindende Communicatie’ kunnen laten kennis maken, dan ik alleen.  Trainers van Ai-Opener stellen zich voor op de site: www.Ai-opener.nl

workshops/trainingen

in company

 • De taal van het hart kan levendigheid vergroten en verhelderend en effectief werken in organisaties.
 • Zorgorganisaties, kleinschalig wonen, Thomashuis, Moviera, de herbergier, thuiszorg etc.,
  thema’s:

  • Belevingsgericht werken
  • Regie laten
  • Zelfsturende teams
  • Ondersteuning bieden aan mantelzorgers
  • Onbegrepen gedrag
 • De taal van het hart is, willen bijdragen aan elkaars welzijn, medewerkers onderling én naar cliënten (o.a. mensen met dementie).
 • Wil je contact dat kan, via het CONTACTFORMULIER of per telefoon.